GEOMETRY SRL a fost infiintata in februarie 2005. De atunci si pana in prezent a strans un numar considerabil de clienti multumiti si si-a creat o reputatie de partener de incredere atat pentru clienti cat si pentru colaboratori.

 

Obiectul principal de activitate al companiei il reprezinta constructiile si amenajarile interioare pentru cladiri civile si industriale.

 

In cei 13 ani de functionare am finalizat cu success proiecte din diverse domenii: spatii de birouri, rezidential, comercial, hotelier, medical si industrial. Pe langa aceasta executam cu placere lucrari de reamenajare si relocare sau mici modificari, lucrand sub orice tip de contract, indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului.

 

Ne-am creat o reputatie datorita faptului ca am pus intotdeauna clientul pe primul plan si am facut totul pentru a satisface toate solicitarile acestuia. Ne mandrim cu faptul ca majoritatea lucrarilor efectuate au fost solicitate de aceiasi clienti multumiti cu care am colaborat la executia a zeci si chiar sute de proiecte.

 

Serviciile noastre sunt adaptate la solicitarile si necesitatile fiecarui client in parte, iar eficienta sistemului nostru de management duce intotdeauna la respectarea graficului de executie si incadrarea in bugetul agreat.

VIZIUNE SI MISIUNE

Credem cu tarie ca, daca dam dovada de onestitate, daruire si profesionalism, si daca, creem si mentinem o reputatie de integritate, vom putea dezvolta o firma de constructii exemplara, care ofera servicii ce satisfac cele mai inalte exigente.

Vrem ca, oferind servicii de cea mai inalta calitate, sa devenim parte integranta din succesul clientilor nostri, si sa contribuim la ridicarea standardelor de design, eficienta si calitate a constructiilor din Romania.

STRATEGIE SI OBIECTIVE

Strategia pe termen lung a companiei este de a oferi clientilor un sistem integrat de management in constructii prin care sa preluam proiectul din stadiul de design si sa-l predam complet echipat si mobilat.

Obiectivul nostru principal este ca odata ce ati devenit clientul nostru sa vreti sa ramaneti clientul nostru pentru o viata datorita:

–       Calitatii si promptitudinii serviciilor

–       Unui raport excelent calitate/pret

–       Profesionalismului si amabilitatii angajatilor

–       Grijii noastre fata de siguranta si fata de mediu

–       Faptului ca am reusit sa va depasim asteptarile

FILOZOFIE

1. O firma de succes isi respecta atat clientii cat si angajatii.

2. O firma nu poate sa prospere pe termen lung decat daca se bazeaza pe relatii reciproc avantajoase, atat cu clientii cat si cu furnizorii, subcontractorii si angajatii sai.

3. Putem si trebuie sa ne motivam angajatii fara sa-i amenintam sau sa-i speriem.

4. Se pot atinge obiectivele companiei si mentinand un echilibru intre timpul petrecut de angajati la serviciu si timpul petrecut de acestia cu familia.

Echipa GEOMETRY

CHIOVEANU AURELIAN CATALIN
CHIOVEANU AURELIAN CATALINGeneral Manager
Tel : 0722 374 768
Email : chioveanu@geometry.ro
ANGHELINA CONSTANTIN
ANGHELINA CONSTANTINDirector Tehnic
Tel : 0728 220 230
Email : costi@geometry.ro
PANAIT NICULAE
PANAIT NICULAESef santier
Tel : 0727 736 356
Email : panait@geometry.ro
RUXANDRA NICOLESCU
RUXANDRA NICOLESCUFinanciar/marketing
Tel : 0727 736 358
Email : ruxandra@geometry.ro
CHIOVEANU IONUT
CHIOVEANU IONUTAchizitii/logistica
Tel : 0728 220 232
Email : ionut@geometry.ro
PREDA GHEORGHITA
PREDA GHEORGHITASpecialist sticla si tamplarie
Tel : 0735 888 944
Email : gheorghita@geometry.ro

Valorile companiei

INTEGRITATE SI RESPECT

Ne angajam sa dam dovada de onestitate, transparenta si responsabilitate in fiecare aspect al muncii noastre si in toate relatiile noastre de afaceri. Respectam clientii, furnizorii, subcontractorii, angajatii si toti oamenii cu care interactionam si ne asteptam ca acest respect sa fie reciproc.

OAMENII

Oamenii reprezinta coloana vertebrala a oricarei firme. De aceea facem totul pentru a atrage si a mentine oameni talentati care impartasesc viziunea si valorile companiei.

CREATIVITATE SI EFICIENTA

In secolul in care traim, pentru a putea fi cu adevarat eficient, trebuie sa fii creativ. De aceea promovam creativitatea angajatilor si ii incurajam sa impartaseasca orice idee care ar putea eficientiza procesul de executie a lucrarilor, sau calitatea serviciilor pe care le oferim.

SIGURANTA

Acordam atentia cuvemita protectiei muncii si promovam respectarea celor mai inalte standarde de siguranta pentru ca sanatatea si viata oamenilor nu sunt negociabile.

CALITATE

Suntem hotarati sa creem si sa mentinem o cultura a calitatii in interiorul firmei. Firma noastra detine Certificat de Management al Calitatii conform standard SR EN ISO 9001: 2008 si ne mandrim cu faptul ca punem in practica regulile si procedurile din Manualul Calitatii. 

AUTODEPASIRE

Suntem intr-un proces continuu de imbunatatire a serviciilor pe care le oferim. Cautam continuu sa ne dezvoltam si sa invatam lucruri noi. Investim in angajatii nostri prin programe de instruire si educare menite sa le imbunatateasca tehnicile si aptitudinile profesionale.

RESPECTUL FATA DE MEDIU

Ne pasa de mediul inconjurator si nu acceptam compromisuri cand vine vorba de poluare sau de evacuarea molozului si a deseurilor. Vrem sa asiguram copiilor nostri un aer curat, o apa de calitate si cat mai multa vegetatie.

SIMPLITATE

Simplitatea nu inseamna superficialitate. Comunicarea e bine sa fie simpla si concisa. Regulamentele si procedurile trebuie sa fie simple si usor de parcurs. Formularele trebuie sa fie simple si clare. Si nu in ultimul rand, consideram ca lucrurile simple nu numai ca sunt practice dar sunt si estetice

FILANTROPIE

Ne pasa de cei neajutorati, si ne propunem sa ajutam din ce in ce mai mult si mai multi. Incercam sa ajutam in special copiii defavorizati, deoarece copiii sunt viitorul, s,i daca vrem sa schimbam ceva in bine, trebuie sa facem in asa fel incat copiii nostri sa fie mai buni, mai competenti si mai dedicati decat noi.